Richtlijnen voor de juiste keuze van uw portofoons  
Uw scannerspecialist
Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van communicatie,waaronder Portofoons.Deze worden voor vele doeleinden gebruikt, waarbij snelle en doeltreffende communicatie nodig is.Vanwege de hanteerbaarheid zijn portofoons vaak noodzakelijk voor mobiele posten. ELOPTA biedt verschillende mogelijkheden die hier kort voor u beschreven worden. 

Een voordelige oplossing voor communicatie over korte afstand is:  Portofoon verhuur
De Kenwood UHF-LPD portofoon met een uitstekende werking in gebouwen, b.v. voor laad en los-activiteiten in een magazijn, beveiliging in bedrijven; kortom alle communicatie in een straal tot ongeveer 300 meter.Voor deze zeer compacte portofoon is geen vergunning nodig !.

Een andere mogelijkheid wordt gegeven in de vorm van de Kenwood  PAT TK261. De TK261 is een VHF PAT-portofoon waarvoor niet langer een 5-jarige machtiging nodig is . Gesprekskosten zijn niet van toepassing ! 
Deze portofoon biedt een groter zendvermogen (1 W), waardoor de range  wordt uitgebreid tot ongeveer 600meter vergeleken met de hierbovenbeschreven Kenwood lpd porto. nieuw!.gif (38747 bytes)

Vervolgens komen wij bij de professionele lijn van Motorola. 
Deze omvat de modellen GP300(goedkoopste alternatief), GP340 en de Visar. Allen verkrijgbaar in VHF of UHF versie. Deze portofoons, vooral de GP300 en nu ook de GP340/380, worden veel gebruikt in de beveiligingssector o.a. musea, bouw en werkterreinen, discotheken etc. 
Voor deze portofoons is wegens het aanzienlijk grotere vermogen een frequentieaanvraag noodzakelijk. 

bel voor meer info of een demonstratie .man_with_pro_headset_curl_small.JPG (23071 bytes)