Fenix Tactische LED zaklampen, betaalbare topklasse!

Fenix TK11 200 meter .jpg (56622 bytes)

Een zogenaamde ''Tactische'zaklamp d.w.z. u deze lamp is oorspronkelijk voor (para) militair gebruik geschikt (wapen-lampjes) maar ook prima inzetbaar

bij hulpverlening, in de auto als noodverlichting onderweg of gewoon tijdens een trekking vacantie in de bergen.
Dit ondermeer door zijn robuuste vormgeving uit hard geanodiseerd aluminium en zijn maximale lichtsterkte
tot wel 240 Lumen!

De lamp werkt naar keuze op twee stuks voordelige en zeer lang houdbare CR123 Lithium batterijen of naar keuze
een enkel 18650 Lion accu waardoor bij dagelijks gebruik de operationele kosten verwaarloosbaar klein worden
ook gezien de zeer lange levensduur van de TOPklasse Cree(TM) LED .

Deze enorme lichtsterkte hoeft u natuurlijk niet altijd te gebruiken de lamp is door een digitaal regelcircuit prima dimbaar
en heeft zelfs een stroboscoop stand eveneens voor tactisch gebruik, kom langs voor een demo en neem zeker uw
oude lamp mee, u gaat schrikken!

 

De kop van deze ''Tactische'' lantaarn is tevens voorzien van een breed gekartelde rand zodat u er in nood ook met kracht bijvoorbeeld een (Auto)ruit mee kunt verbrijzelen!

Fenix LD20 overall.jpg (68879 bytes)

 

De Fenix LD20 moet gezien worden als de moderne opvolger van de welbekende '' MINI-Maglite'' een ontwerp gebaseerd op de nu sterk verouderde Xenon lamp technologie welke 20 jaar geleden als zeer revolutioner moest worden beschouwt, maar een 1 op 1  vergelijking met de LD20 LED lamp doet u realiseren dat er ook op zaklampen techniek een ware revolutie heeft plaats gevonden!

Deze kleine, waterdichte, op slechts 2 AA cellen werkende en praktisch onverwoestbare lantaarn (IPX-8)geeft zelfs aanzienlijk meer licht de de bekende 3 D cell '' Grote Maglite'' daarmee de marktleider van het verleden letterlijk ver in de schaduw stellend (binnenkort kunt u van ons een test tegemoet zien)

 

 

 

fenix_mc10_hoeklamp.jpg (33733 bytes)

Nieuw! de Fenix MC10 Hoeklamp, een erg compacte, veelzijdige,krachtige, alleskunner
tegen een zeer aantrekkelijk bedrag, kom langs voor een demo (breng uw oude zaklamp mee)

 

Fenix-PD-30-front.jpg (19511 bytes)

Het nieuwste type Compacte tactische zaklamp werkend op twee CR123 batterijen maar ook op de krachtige 18650 accu!

direct bestellen? klik hier
of op bovenstaande afbeelding om direct naar onze webshop te gaan!

specops_need-lights.jpg (10903 bytes)

tk15-10_for-Hunting_final.jpg (36083 bytes)

de nieuwe  '' Spec-Ops'' 337 Lumen  krachtpatser.

Fenix tk15 R5

 

 

De Fenix TK15 is een middelgrote zeer krachtige LED-zaklamp die werkt op 2 CR123A lithiumbatterijen of 1 oplaadbare 18650 lithium-ion accu.

De TK15 beschikt over stroboscoop en 4 lichtniveaus (max 337 lumen) en een stroboscoop functie. De verschillende standen bedient u met de extra schakelaar op de body van de lamp.

De doelgroep is Security, Military, Hunting, maar ook in de handen van een enthoustiaste wandelaar,of Paintballer  voelt deze super compacte, robuuste en krachtige (336 Lumen) lamp zich thuis.

Door de special vormgegeven lamp gekoppeld aan de zeer eenvoudig te aktiveren stroboscoop(desorienteert) kombineert deze lamp kracht en veiligheid in een!

de prijs bedraagt slechts 79.95 Euro

kom gerust met uw oude lamp langs voor een demonstratie, u zult versteld staan.

 

 


de Friskerpro (TM)

 

 

Frisker_pro_patented.jpg (78923 bytes)
DE oplossing voor die gevallen waarbij  de inzet van een grote ''Garret-peddel'' te weinig discretie geeft bijvoorbeeld een wapencheck in de garderobe van een club of discotheek, maar ook een echte  probleem oplosser bij het snel en grondig fouilleren van grote groepen mensen!

Dit aan de hand of pols te bevestigen uiterst gevoelige metaaldetectie apparaatje (een paperclip onder de jas wordt snel gevonden) geeft bij het vinden van een metalen voorwerp op de persoon een goed voelbare maar nauwelijks hoorbare trilling zodat U weet  dat u een probleem kan verwachten....

Dit apparaat is inmiddels bij diverse Britse politie eenheden aktief in gebruik, wij verwacchtten dat er ook in Nederland voldoende emplooi voor bestaat, denk aan de volgende doelgroepen:

Police_Friskerpro_users.jpg (25753 bytes)

Ter introductie bestaat ook de mogelijkheid om dit apparaat eens te lenen voor een proef op uw eigen locatie (borg vereist)

Kom langs voor een demonstratie!